250ste deelnemer Wijzer in je Werk

Herman uit Meierijstad is de 250ste deelnemer van Wijzer in je Werk. Herman kwam bij Wijzer in je Werk terecht omdat hij op zoek is naar een baan en beter in beeld wilde brengen wat hij nu precies wilde doen. Zijn traject loopt nog en hij is nu al met een aantal tips aan de slag. 

Sinds juli 2020 is Wijzer in je Werk actief. Wijzer in je Werk is een digitale routewijzer voor alle inwoners uit Noordoost-Brabant met een loopbaan vraag. Bezoekers van de website kunnen op de website informatie vinden en/of ze kunnen zich aanmelden voor een gesprek met 1 van onze loopbaanadviseurs. In 2020 hebben 261 inwoners dat gedaan.

Wijzer in je Werk
‘Wijzer in je werk’ is er voor alle inwoners van Noordoost Brabant die met vragen zitten rondom werk. Want het hebben van een baan is niet meer zo vanzelfsprekend. Zeker nu, midden in de coronacrisis, niet. De wereld draait in een rap tempo. Banen veranderen of verdwijnen. Stilstaan is achteruitgaan. En dat kan wel eens voor problemen zorgen. Misschien ook wel voor jou? Wijzer in je Werk wijst je de weg naar een gelukkig werkend leven. Klinkt goed hè?

Wat doen we voor jou?
Werk zoeken doe je zelf. ‘Wijzer in je Werk’ is er om je daarbij te helpen. Het maakt niet uit of je een baan hebt, werkloos bent of graag weer aan de slag wilt. Bij ons kun je altijd terecht voor gratis hulp en advies. Wij weten wat er speelt in Noordoost Brabant. Dus zie je door de bomen door het bos niet meer? Gebruik ons dan als kompas. Samen met ons vind je jouw unieke weg naar een gelukkig werkend leven.

Kijk voor meer informatie op de website van Wijzer in je Werk.