Om inspiratie op te doen én om partners te ontmoeten, nodigt de Coalitie voor Technologie en Inclusie je van harte uit om deel te nemen aan de online challenge

TECH for INCLUSION 2021. 

De Coalitie voor Technologie en Inclusie is op zoek naar partijen die willen bijdragen aan een inclusieve arbeidsmarkt en die samen een regionaal pilotvoorstel willen indienen. Zo zetten we technologie in om mensen met een arbeidsbeperking beter in staat te stellen om te (blijven) werken!

Voor wie?
We nodigen werkgevers, technologie-ontwikkelaars, mensen met een arbeidsbeperking, en hun ondersteuners (zoals arbeidsdeskundigen en jobcoaches) van harte uit om deel te nemen aan de challenge.

Wanneer?
Regio Noord:   donderdag 10 juni, online, 10.00-12.00 uur
Regio Midden: donderdag 17 juni, online, 10.00-12.00 uur
Regio Zuid:     donderdag 24 juni, online, 10.00-12.00 uur

Meld je gratis aan! Let op, het aantal deelnemers is beperkt.
Je kunt je eenvoudig aanmelden door op onderstaande link te klikken.

Meer informatie: https://www.technologievoorinclusie.nl/challenges2021

Regionaal
We organiseren de online challenges regionaal. Voor personen en organisaties die landelijk, of in verschillende regio’s werken is het mogelijk om aan meerdere challenges deel te nemen.

De Coalitie voor Technologie en Inclusie is een samenwerkingsverband tussen UWV, het ministerie van SZW, AWVN, de LCR, Jobstap, de Robotacademie, Tilburg University, de sectorraad GO en de 4TU Federation.


Heb je suggesties of wil je contact opnemen naar aanleiding van de Challenges? Mail coalitie@technologievoorinclusie.nl.

Mede namens alle leden van de Coalitie voor Technologie en Inclusie, kijken we uit naar je deelname!

Wouter Koolmees Minister van SZW  

Guus van Weelden Lid raad van bestuur UWV