Over ons

Over Ons

Keep On Learning!

Ofwel: blijf overal en altijd leren en ontwikkelen!

Keep on Learning is de beweging in Noordoost-Brabant waarin iedereen zich een leven lang blijft ontwikkelen voor de banen van de toekomst.

Dat is nodig omdat de arbeidsmarkt steeds sneller verandert. Vooral de toenemende digitalisering en robotisering hebben een grote impact op het werk van vandaag en morgen. Om met alle veranderingen zo flexibel mogelijk om te kunnen gaan, is het belangrijk dat iedereen zich voortdurend blijft ontwikkelen.

Noordoost-Brabant heeft van oudsher een echte leer- en ontwikkelcultuur. Met Keep on Learning komen bedrijven, onderwijsinstellingen, werkgevers- en werknemersorganisaties en gemeenten samen in actie om deze een frisse boost te geven. En je weet het: leren doe je overal, niet alleen in de schoolbanken!

Frequently Asked Questions

Wat is een community?

Een community is een groep mensen met een gedeeld doel, die overeenkomen om samen te werken, problemen op te lossen, kennis te delen, beste praktijken te cultiveren en innovatie te bevorderen. Door meer zichtbaarheid te geven aan succesvolle projecten, onderzoek en initiatieven, zal het platform helpen positieve praktijken te versterken, verbindingen te bevorderen, leren te vergemakkelijken en verandering te beïnvloeden.

Voor wie is dit platform bedoeld?

Dit platform is een open platform waarin iedereen zich een leven lang blijft ontwikkelen voor de banen van de toekomst.

Dat is nodig omdat de arbeidsmarkt steeds sneller verandert. Vooral de toenemende digitalisering en robotisering hebben een grote impact op het werk van vandaag en morgen. Om met alle veranderingen zo flexibel mogelijk om te kunnen gaan, is het belangrijk dat iedereen zich voortdurend blijft ontwikkelen.

Noordoost-Brabant heeft van oudsher een echte leer- en ontwikkelcultuur. Met Keep on Learning komen bedrijven, onderwijsinstellingen, werkgevers- en werknemersorganisaties en gemeenten samen in actie om deze een frisse boost te geven. 

Keep On Learning is er voor iedereen die wil werken aan een echte leer- en ontwikkelcultuur in Noordoost Brabant en daarbuiten zoals werkgevers, werknemers, opleiders en inwoners van Noordoost Brabant.

Hoe plaats ik berichten op het platform?

Het mooie van dit platform is dat het ons in staat stelt om gesprekken te voeren, bronnen te delen en discussies te voeren, allemaal op één plek. Er zijn verschillende soorten inhoud die u kunt posten, zoals hieronder wordt beschreven. Om een ​​stukje inhoud bij te dragen, selecteer je het '+' - symbool in het hoofdmenu. Om privéberichten te openen of te verzenden, klik je op de envelop.

Er zijn verschillende manieren waarop je inhoud op het platform kunt delen:

Berichten: Wil je een bericht sturen? dat kun je doen via verschillende manieren: korte berichten naar de community op de hoofdstream, naar een andere gebruiker op hun profiel of naar een groep

Opmerkingen: Wil je reageren op berichten? je kunt reageren op berichten, onderwerpen, evenementen, boekpagina's en basispagina's. Voor onderwerpen en evenementen kunnen gebruikers reageren met opmerkingen en zelfs documenten zoals bijvoorbeeld een powerpoint ppt , Word en pdf als bijlage bij hun opmerkingen voegen.

Privéberichten: Wil je en privébericht sturen? je kunt ervoor kiezen om je gesprekken privé te houden in plaats van in openbare ruimtes zoals groepen, discussies of berichten. Dit kun je doen via het envelopje rechtsboven in de menubalk.  

Onderwerpen: Wil je een discussie starten? Onderwerp is een type inhoud op het platform waarmee gebruikers informatie kunnen delen of discussies kunnen organiseren. Een onderwerp kan een nieuwsbericht, blog, document, bron of discussie zijn. 

Elk onderwerp is getagd met een onderwerptype om duidelijk te maken waar dit onderwerp over gaat. Onderwerpen kunnen in een groep of buiten een groep worden geplaatst. Als u het buiten een groep maakt, is het ook zichtbaar voor een extern publiek. Bij het plaatsen in een groep is het zichtbaar voor die leden. 

Discussies: Met het inhoudstype 'Discussie' kun je een moderator en een start- en einddatum toevoegen.

Is dit platform mobielvriendelijk?

Dit platform is mobielvriendelijk. Wanneer je via mobiel toegang heeft, ontvang je een prompt om het platform op je apparaat op te slaan, zodat het op je startscherm verschijnt, net als je andere apps. Mobiele meldingen kunnen ook worden ingeschakeld op Android. Mogelijk hebben we in de toekomst een native app.

Hoe beheer ik mijn meldingen?

Je kunt eenvoudig beheren voor welke inhoud je meldingen ontvangt. Om deze instellingen te wijzigen, klik je rechtsboven op je profielafbeelding en selecteer je 'instellingen'. Je kunt dan in- en uitschakelen wanneer je meldingen ontvangt. 

Wat moet ik doen als ik iets zie dat volgens mij in strijd is met de community regels?

Het platform heeft ingebouwde functies om ongepaste inhoud te melden. Rapporteer het bericht zodat de platformmoderator op het probleem kan reageren. We zullen ook het platform in de gaten houden om eventuele problemen op te lossen, maar we stellen je hulp op dit gebied zeer op prijs!

Als communitylid kun je alle inhoud die je beledigend vindt, markeren door:

  • Het selecteren van de inhoud die je wilt melden;
  • Een rapport selecteren uit het vervolgkeuzemenu in de hoek;
  • Kies een reden waarom deze inhoud een overtreding is en, indien gevraagd, een toelichting.

Stuur ons een e-mail naar info@noordoostbrabantwerkt.nl als je je bezorgdheid wilt bespreken. 

 

 

Met wie kan ik contact opnemen als ik vragen of problemen heb?

Als je vragen hebt over het platform, neem dan contact met ons op via  info@noordoostbrabantwerkt.nl

Hoe registreer ik mij?

Selecteer om 'registreren' in het hoofdmenu en vul je emailadres en gebruikersnaam in. Van daaruit keurt een moderator je account goed en heb je toegang tot meer inhoud en bronnen op het platform, en kun je deelnemen aan discussies en groepen. 

Is dit platform gratis te gebruiken?

Ja, er zijn geen kosten verbonden aan toegang tot dit platform. Het enige wat we vragen is dat je ook je kennis en ervaringen deelt met de community. 

Hoe gebruik ik dit platform?

Deze community brengt professionals samen die zich bezighouden met leven lang leren en ontwikkelen en/of geinteresseerd zijn in leven lang leren en ontwikkelen samen om verbinding te maken en samen te werken. 

Gebruik dit platform om meer te delen over wat er werkt, om uitdagingen met andere mensen en professionals te bespreken en op te lossen, en om nieuwe verbindingen in de sector op te bouwen. Je kunt dit platform ook gebruiken voor toegang tot bronnen en technische ondersteuning.