Subsidie voor Leren & Ontwikkelen: informatiebijeenkomst 8 juni

Als bedrijf in Noordoost-Brabant investeren in het leren en ontwikkelen van medewerkers? Dan heb je recht op de regionale subsidie vouchers waarmee 50% van je kosten worden vergoed! Zonder bijkomende administratie. Meer weten?

Lees deze subsidie-update met meer informatie over:

  • Ontbijtsessie voor ondernemers uit Noordoost-Brabant
  • De subsidie vouchers
  • Wie mag er deelnemen?
  • Waar mag je de vouchers voor gebruiken?
  • Welke financiële spelregels gelden er?

Enthousiast geworden? Mail naar slim@noordoostbrabantwerkt.nl en meld je aan!

 

Ontbijtsessie: meld je nu aan!
Meer dan ooit werken we thuis en zijn we voor langere tijd weg van kantoor en onze collega’s. Als organisatie dé gelegenheid om aan te tonen dat je effectief investeert in de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Maar hoe doe je dat? En hoe doen anderen dat?

Op dinsdag 8 juni organiseren wij een digitale ontbijtsessie voor ondernemers uit Noordoost-Brabant. Met andere ondernemers uit de regio kennis, ervaringen én oplossingen uitwisselen over de inzetbaarheid van medewerkers. Actueler krijg je het niet!

Meld je aan voor de digitale ontbijtsessie door een mail te sturen naar slim@noordoostbrabantwerkt.nl. Én vergeet je eigen kop koffie niet! 😉

Over de subsidie vouchers
De subsidie vouchers zijn onderdeel van de SLIM-subsidie: een nationale subsidieregeling die erop gericht is het leren en ontwikkelen van medewerkers binnen het midden- en kleinbedrijf te stimuleren. Lees verder


Wie mag er deelnemen?
Elk midden- of kleinbedrijf gevestigd in Noordoost-Brabant komt in aanmerking voor de subsidie vouchers. De deelnemende gemeenten zijn: Sint-Michelsgestel, Landerd, Uden. Heusden, Meierijstad, Boekel, Sint Anthonis, Haaren, Boxtel, Cuijk, Mill & Sint Hubert, Oss, ‘s-Hertogenbosch, Vught, Boxmeer, Grave en Bernheze. Lees verder


Het gebruik van de vouchers
Wanneer je als bedrijf wil investeren in het leren en ontwikkelen van jouw medewerkers, mag je gebruik maken van de regionale subsidie vouchers Leren en Ontwikkelen. Enkele voorbeelden zijn het geven van leiderschapstraining of het opzetten van een systematiek voor ontwikkelgesprekken. Heb je een ander idee rond leren en ontwikkelen? Neem contact op om te kijken of jouw idee past in het voucherprogramma!


Welke financiële spelregels gelden er?
Er zijn instapvouchers t.w.v. 2.500 euro zonder eigen bijdrage. Deze kunnen worden gebruikt om te bepalen waar jouw bedrijf behoefte aan heeft rond het leren en ontwikkelen van medewerkers. Ook kun je gebruik maken van aanvullende vouchers tot 10.000 euro, waarbij een eigen bijdrage van 40 procent geldt. De administratie wordt hierbij volledig uit handen genomen.

Mail naar slim@noordoostbrabantwerkt.nl en meld je aan!